Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
HU EN

Nyitott pozíciók


Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra tud jelentkezni:

 


 

Adatbázisba jelentkezés

database-icon.png  

Amennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor jelentkezhet adatbázisunkba.

Várjuk jelentkezését az adatbázisunkba történő regisztrálással, és önéletrajza megküldésével.

Jelentkezem_Gomb_01.png

 


 


Az adatkezelésről és személyes adatok védelméről szóló szabályzatunkat itt találja:
Adatvédelmi tájékoztató

 

Nyitott pozíciók


Tisztelt Pályázó!

Amennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a jövőben vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor lehetősége van adatbázisunkba bekerülni. Ezzel biztosítja számunkra, hogy mi is direktben megkereshessük releváns lehetőségekkel.

Amennyiben egy konkrét pozícióra jelentkezik, kérem a levele tárgyába a pozíció megnevezését is tüntesse fel, ha az adatbázisba küldi önéletrajzát, akkor „Jelentkezés adatbázisba” jelöléssel küldje el levelét. Levelére egy automatikus válaszlevelet fog kapni, amely igazolja, hogy pályázata megérkezett. Ha a visszaigazoló automatikus válaszlevél nem érkezik meg, akkor pályázata nem érkezett be hozzánk, ebben az esetben kérjük levelét küldje el újra.

Toborzási munkatársunk azon pályázókkal veszi fel a kapcsolatot, akik rendelkeznek az adott pozíció betöltéséhez szükséges releváns képzettséggel, tapasztalattal, ellenkező esetben sajnos nem áll módunkban Önnel felvenni a kapcsolatot.

Az adatkezelésről és személyes adatok védelméről szóló szabályzatunkat itt találja: Adatvédelmi tájékoztató Kérem figyelmesen olvassa el!

ÁLLÁSKERESÉSÉHEZ KÍVÁNUNK SOK SIKERT!Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra tud jelentkezni:

 Adatbázisba jelentkezés

database-icon.pngAmennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor jelentkezhet adatbázisunkba.

Várjuk jelentkezését az adatbázisunkba történő regisztrálással, és önéletrajza megküldésével.

Jelentkezem_Gomb_01.png