HU EN

Nyitott pozíciók


Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra tud jelentkezni:

elektrikus-ikon.png  

ELEKTRIKUS

tovább-gomb-mouseover.png

     
gépész-ikon.png  

 

ERŐMŰVI KAZÁNGÉPÉSZ

tovább-gomb-mouseover.png

 


 

Adatbázisba jelentkezés

database-icon.png  

Amennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor jelentkezhet adatbázisunkba.

Várjuk önéletrajzát a felvetel@bert.hu email címre, „Jelentekezés adatbázisba” tárgy megjelöléssel.

 


 


Az adatkezelésről és személyes adatok védelméről szóló szabályzatunkat itt találja:
Adatvédelmi tájékoztató

 

Nyitott pozíciók


Tisztelt Pályázó!

Amennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a jövőben vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor lehetősége van adatbázisunkba bekerülni. Ezzel biztosítja számunkra, hogy mi is direktben megkereshessük releváns lehetőségekkel.

Amennyiben egy konkrét pozícióra jelentkezik, kérem a levele tárgyába a pozíció megnevezését is tüntesse fel, ha az adatbázisba küldi önéletrajzát, akkor „Jelentkezés adatbázisba” jelöléssel küldje el levelét. Levelére egy automatikus válaszlevelet fog kapni, amely igazolja, hogy pályázata megérkezett. Ha a visszaigazoló automatikus válaszlevél nem érkezik meg, akkor pályázata nem érkezett be hozzánk, ebben az esetben kérjük levelét küldje el újra.

Toborzási munkatársunk azon pályázókkal veszi fel a kapcsolatot, akik rendelkeznek az adott pozíció betöltéséhez szükséges releváns képzettséggel, tapasztalattal, ellenkező esetben sajnos nem áll módunkban Önnel felvenni a kapcsolatot.

Az adatkezelésről és személyes adatok védelméről szóló szabályzatunkat itt találja: Adatvédelmi tájékoztató Kérem figyelmesen olvassa el!

ÁLLÁSKERESÉSÉHEZ KÍVÁNUNK SOK SIKERT!Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra tud jelentkezni:

 elektrikus-ikon.png

ELEKTRIKUS

tovább-gomb-mouseover.png

 

 

 

 

gépész-ikon.png

ERŐMŰVI KAZÁNGÉPÉSZ

tovább-gomb-mouseover.png

 Adatbázisba jelentkezés

Amennyiben jelenleg nem talál az Ön számára megfelelő hirdetést, de továbbra is érdeklődik a jövőben vállalatunknál megnyíló álláslehetőségekről, akkor lehetősége van adatbázisunkba bekerülni.

Ezzel biztosítja számunkra, hogy mi is direktben megkereshessük releváns lehetőségekkel. Ha az adatbázisba küldi önéletrajzát, akkor „Jelentkezés adatbázisba” jelöléssel küldje el levelét a felvetel@bert.hu email címre.

Az adatkezelésről és személyes adatok védelméről szóló szabályzatunkat itt találja: Adatvédelmi tájékoztató